Leuke ideeën voor in de kinderkamer

Ouders besteden altijd veel tijd als het gaat om de kinderkamer. Welke kleur, welke meubels, welk behang en nog veel meer dingen waar je als ouder over nadenkt als je een kinderkamer inricht. Ter inspiratie heb ik een paar leuke dingen op een rij gezet.

Opslag opslag opslag

Hoe groot de kinderkamer ook is, je komt altijd ruimte te kort. Zorg daarom voor veel opslagruimte. Kasten met veel vakjes en eventueel mandjes. Het mooie aan een kast met vakjes is de mogelijkheid om te spelen met kleuren, de inrichting en de locatie van spullen.

Kinderinterieur

 

De kledingkast

De kledingkast is misschien wel één van de meest onderschatte plekken van de kinderkamer. Alles in de kledingkast bevat vaak veel kleur, patroontjes en afbeeldingen, maar de kledingkast zelf is vaak niet zo leuk. Je kunt hem wel leuk maken, door bijvoorbeeld hele leuke kinder- of baby kledinghangers hierin op te hangen of de zijkant en voorkant de kast bestickeren met allerlei leuke afbeeldingen. Op zoek naar leuke kledinghangers? Kijk dan eens bij de kledinghangergigant.

 

Kinderinterieur1

 

De muren

De muren van de kinderkamer zijn vaak gesaust in één kleur of behangen in een kleur, maar je kunt hier veel meer mee doen. Er zijn tal van leuke prints te verkrijgen, of wat dacht je van een groot krijtbord waar je van alles op kunt zetten?

Kinderinterieur2Kinderinterieur3Kinderinterieur4

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *